Nu har jakten på barnvagn börjat! 
Det är inte lätt att förbereda sig inför att bli förälder, med allt man måste tänka på. Utöver att barnet ska ha kläder och mat så måste man tänka på SÅ mycket annat, samtidigt som man har så mycket annat i livet som händer, som vanligt!
Men nu får fokus vara på den lille som kommer. Vi vill ju att allt ska vara perfekt för vår lille och för oss själva med. 
Det finns så mycket saker att köpa och allt är så specialanpassat; Är de som ska köra barnvagnen långa eller korta, ska barnvagen bäras upp och ner från trappor mycket, ska man få plats med ett syskon, ska man kunna sätta fast en bilbarnstol, vilken miljö kommer man gå med den i, and the list goes on...
Ska man köpa ny eller begagnad?
 
Vi har i alla fall varit runt och provkört lite olika samt försökt läsa på vilken som passar oss bäst. 
För det är ju helt individanpassat vilken som passar en som sagt. 
I de flesta butiker vi har varit i har vi inte fått den hjälpen som vi behövt och de som vi frågat om barnvagnar har visat oss modeller utan att ens göra en behovsanalys.
Sen kom vi till en butik i Malmö, Beba, som ligger på Mäster Nilsgatan 6 - väldigt nära Malmö C och Sankt Petri Kyrkan. Vi blev välkomnade när vi kom in och vi fick superbra och proffsig hjälp av han som jobbade där. Dock frågade han inte oss direkt om vi behövde hjälp utan vi fick fråga honom. Men utöver det så var det den bästa hjälp vi fått på alla de ställena vi varit på. 
 
Om ni vill läsa tester på olika barnvagnar så rekomenderar jag att göra det HÄR
Och om ni vill komma direkt till tester på just duovagnar med utbytbar liggdel/sittdel som fästes direkt på chassit, så kan ni göra det HÄR 
 
Den barnvagn som vi valt till oss är en Bugaboo modell: Fox.
Jag ska designa min egen, och den kommer va relativt lik denna som är på bilden nedan.
Dock ska jag ha svart chassi, navkapslar i trä samt handtag i congacfärg. 
Vill man designa sin egen och få en 365 graders bild på hur den kommer se ut så kan man göra det på Bugaboo's hemsida. Där ser man också vad slutpriset kommer att bli. Men vi kommer beställa våran från Beba som sagt och de har t.o.m. den fantastiska sevicen att de bygger ihop vagnen åt en, så det är bara att hämta upp den färdigmonterad och klar!